Bild: Ryobi

Test: El-motorsåg RYOBI RCS18X3050F

RYOBI RCS18X3050F kombinerar effektivitet med lång livslängd. Idealisk för den krävande trädgårdsägaren som söker pålitlighet och precision i varje snitt.

Innovation för din trädgård: RYOBI RCS18X3050F 30CM 18V 1X5,0AH sladdlös borstlös motorsåg står ut som ett toppalternativ för dem som söker en effektiv lösning för trädgårdsarbeten. Med sitt 30 cm Oregon svärd och kedja, kan den tackla allt från stora grenar till små stockar med lätthet.

Unika Funktioner: Motorn, som är borstlös, lovar längre drifttider och överlägsen hållbarhet jämfört med de traditionella borstade motorerna. Den sladdlösa designen innebär att man kan röra sig fritt utan att stöta på problemet med kablar och förlängningssladdar. Plus, tack vare den 18V-motorn, kan användarna förvänta sig en tystare upplevelse jämfört med bensindrivna motorsågar.

Säkerhet i Fokus: Den mekaniska och elektriska kedjebromsen ger snabb respons vid behov, vilket ökar användarsäkerheten. Ett automatiskt oljesystem och verktygslös kedjespänning bidrar också till en smidig och säker användning. Ett medföljande bladskydd skyddar kedjan och användaren när sågen inte är i drift.

Mer att Förvänta Sig: Denna motorsåg, som levereras med 5,0 Ah-batteri och laddare, erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att bygga på sin Ryobi ONE+-samling. Det rekommenderas att använda minst ett 4,0 Ah-batteri med den. Alla ONE+ batterier och laddare är kompatibla med hela sortimentet av ONE+ verktyg. Ett plus: en 3-års garanti för extra trygghet.

Slutsats: RYOBI RCS18X3050F sladdlös borstlös motorsåg kombinerar innovation med kvalitet, säkerhet och prisvärdhet. För den som söker en tillförlitlig motorsågslösning rekommenderas en närmare titt.