Bild: Aiways

Aiways sänker priset på privatleasing för U5-modellen

Kinesiska elbilsmärket Aiways meddelar att de sänker priset på privatleasing för deras populära U5-modell, vilket innebär att fler kunder nu kan köra en elbil till en lägre månadskostnad.

Aiways, det nya kinesiska elbilsmärket som lanserades i Europa 2020, har nyligen sänkt priset på privatleasing för deras U5 Premium-modell. Det innebär att kunder nu kan privatleasa en U5 Premium för 5 590 kr per månad, inklusive 10 000 km per år. Om kunden önskar ytterligare 5 000 km per år kostar det 200 kr extra per månad.

Leasingavtalet löper på tre år, men för de som föredrar ett kortare avtal finns möjligheten att teckna ett tvåårigt leasingavtal för 6 390 kr per månad. I båda fallen är räntan och därmed månadsbetalningen fast under hela leasingperioden. Leveranstiden för en ny Aiways U5 är endast 2-3 veckor, då företaget har bilar i lager.

Aiways U5 är en eldriven SUV som rymmer fem personer och erbjuder en räckvidd på 40 mil enligt WLTP-standard. Bilarna tillverkas i en toppmodern fabrik i staden Shangrao, Kina, och säljs i Sverige av ett nätverk bestående av 12 Aiways-agenter samt online.