Christian Conradi, som sedan 2019 varit affärsutvecklingschef för Kvdbil, tillträder rollen som VD för dotterbolaget Bilpriser.

Christian Conradi – ny VD för Bilpriser

Christian Conradi, som sedan 2019 varit affärsutvecklingschef för Kvdbil, tillträder rollen som VD för dotterbolaget Bilpriser.

Christian tillträder som VD omgående och efterträder Niklas Liljefors.

– Vi har en lång och stolt tradition att förvalta. Bilpriser har kommit långt sedan man först digitaliserade grön- och vitboken men i och med de stora omställningar vi ser på marknaden kommer vi fortsatt att ha fullt upp. Bilhandeln växer – både i antal handlare och i andel av transaktioner som genomförs på begagnade bilar, så det är definitivt en intressant marknad vi rör oss på. Jag vill också påstå att vi har en viktig roll att fylla med värderingarna som grund, men jag ser också möjligheter att bidra med andra värden och funktioner, säger Christian Conradi. ¨

Bilpriser är Sveriges största bilvärderingstjänst och gör årligen 18 miljoner bilvärderingar för generalagenter, bilhandlare, finansbolag, leasingbolag och myndigheter men erbjuder även gratis värderingar för privatpersoner på bilpriser.se. I värderingsmotorn, som innehåller över 16 000 modeller i 250 000 varianter, har varje bilmodell en unik värdeutvecklingskurva och man arbetar med statistiska modeller, machine learning och analys för att skapa träffsäkra värderingar.

– Vår ambition är att Bilpriser ska vara bilbranschens stöttepelare och hjälpa våra kunder att göra bättre, men också fler, bilaffärer, säger Christian Conradi.