Bild: DEFA

DEFA huvudsponsor för eCarExpo på Friends Arena

DEFA medverkar återigen på Nordens största elbilsmässa, eCarExpo som intar Friends Arena 29 april till 1 maj. DEFA ska visa upp produktnyheter och hela sortimentet inom e-mobility, från lastbalanseringslösningar till laddkablar och kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.

– Vi arbetar hela tiden för att utveckla lösningar som ger elbilsägare en klarare och mer flexibel vardag, både hemma och under resan. Som den ledande leverantören av laddteknik för alla typer av anläggningar är det viktigt att kunna dela denna kompetens. Elbilsladdning handlar om att känna trygghet, att man investerar tekniskt och ekonomiskt rätt och att man har en optimerad och framtidssäkrad laddlösning, säger Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.

NYHET! DEFA lanserar portabel laddare – eMove

eMove Mode 2 är en bärbar laddare för elfordon som har tillverkats med användaren i åtanke. Unika funktioner, oöverträffad användarvänlighet och extrem hållbarhet för säker laddning på resan. Med en eConnect Mode 3 för användning i laddstationer och en eMove för laddning under resa är elbilisten säkrad mot räckviddsångest och kan använda elbilen dagligen. eConnect är en laddkabel av högsta kvalité, utvecklad för högsta prestanda och hållbarhet, som har fått bra recensioner från Tesla Club Sweden. Oavsett vilken typ av bil du har och hur du bor har DEFA en lösning för alla behov.

Lösningar för optimalt utnyttjande tillgänglig ström

DEFA arbetar ständigt med att skapa lösningar för optimal användning tillgänglig kontroll och kan användas bättre över laddningen. Lösningar som maximerar strömtillgången för elbilsladdning både hemma och i flerfamiljshus är viktiga för att undvika stora investeringar och höga elkostnader. På eCarExpo kommer vi att demonstrera vår lösning för fulldynamisk lastbalansering. Dessutom kommer DEFA att lansera en ny funktionalitet i CloudCharge-appen som också kan bättre ekonomi och kontroll över strömförbrukningen vid hemladdning med eRange IQ. Husägare kan spara 68% på elkostnaden genom att ladda när priset är lågt.