Foto: eCarExpo

eCarExpo i Friends Arena laddar om i april

eCarExpo laddar om för att genomföra årets stora elbils- och mobilitetsmässa i Friends Arena i Stockholm. Nya datum har bestämts till 29 april-1 maj.

– Vi utgår från att mötesrestriktionerna då är borta och att vi kan öppna portarna för stockholmarna till de senaste elbilsnyheterna, tekniken för elektrifiering och provkörning av elbilar, säger Gunnar Dackevall, vd för eCarExpo.

För en vecka sedan tvingades eCarExpo ställa in evenemanget i februari när regeringen införde nya restriktioner mot allmänna sammankomster. Men nu kan succémässan från 2020, då 14 500 elbilsintresserade besökte Friends Arena, arrangeras igen i samma arena den 29 april till 1 maj.

Men inget ont som inte för något gott med sig.

Aldrig förr har marknaden kunnat se fram emot så många nya modeller och elbilsmärken, som nu hinner komma till Sverige som premiärer på eCarExpo. Årets elbilsnyheter kommer att visas och kunna provköras på den unika inomhusbanan runt Friends Arena. Utvecklingen inom laddteknik och infrastruktur går också snabbt och elbilsmässan visar de senaste nyheterna inom laddprodukter och innovativa laddsystem.

eCarexpo satsar som vanligt även hårt på kunskapsseminarier både för bransch och konsumenter, vilket tillsammans med att besökarna kan provköra de senaste elbilsmodellerna blivit ett adelsmärke för mässan.