Bild: ORA

Elbilstillverkaren ORA satsar på färgval och design

ORA utökar färgvalen för sina elbilar och erbjuder över tjugo färgkombinationer för att möta kundernas ökade intresse för personligt uttryck och design.

Elbilstillverkaren ORA lägger större fokus på design och valfrihet genom att erbjuda över tjugo olika färgkombinationer för sina elbilar i Sverige. Detta beslut speglar det ökade intresset för personligt uttryck och design bland kunderna. Enligt färgpsykologi kan olika färger förmedla olika budskap, och många kunder ser sina bilar som verktyg för att uttrycka sina personligheter.

ORA strävar efter att kombinera nya och gamla designidéer på ett smakfullt sätt, med designers som inspireras av äldre bilmodeller och färgval som spelar en viktig roll i denna kombination. ORA har fått stor uppmärksamhet både från branschfolk och allmänheten, och på den nyligen genomförda elbilsmässan eCarExpo i februari noterade de ett stort intresse för provkörningar.

Förutom design och färgval har ORA även fått erkännande för säkerhet. Euro NCAP, ett oberoende institut som testar säkerheten på nya bilar i Europa, tilldelade ORA 5 stjärnor och utnämnde dem till “Best in class” i kategorin “Small Family Cars”. Lanseringsmodellen ORA 300 PRO erbjuder plats för fem personer, rymligt baksäte, hög standardutrustning och en rad smarta funktioner.