Bild: Tobias Brink, Brink Motorsport, STCC

Elmässan i Malmö värd för elektrifierade STCC-racingbilen

Kom till Elmässan i Malmö den 7-8 februari och ta en närmre titt på den nya 100% elektrifierade STCC-bilen. Det är Brink Motorsport STCC Tesla som kommer ställas ut och de kommer finnas på plats för att prata STCC, elektrifiering och det nya STCC. Givetvis kommer de även ha en simulator på plats så ni kan prova den nya STCC bilen i den virtuella världen.

Elmässan arrangeras på Malmömässan och samlar hela el-och belysningsbranschen under ett och samma tak. Utöver STCC får besökarna upptäcka produktlanseringar och ett fullspäckat seminarieprogram.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla Elmässan och att ta mötesplatsen till nya höjder. Enligt oss så går STCC’s deltagande helt i linje med detta. Det är kul att få erbjuda besökarna det lilla extra; att få prata med experter kring el-racingbilar men även att få testa simulatorn som kommer finnas på plats – det rekommenderar jag alla att hinna med under sitt mässbesök! säger Mikaela Kämpendahl, Projektledare Elmässan

Bilen visades även upp på Elmässan i Stockholm i oktober och blev en stor succé med många nyfikna besökare som fick provköra bilen i en simulator. Nu får södra Sverige samma chans! Det blir ett tydligt exempel på vad elektrifieringen kan åstadkomma.

– Vi transformerar vårt mästerskap från grunden med elektrifiering i fokus vilket har skapat ett stort intresse från såväl näringslivet som allmänheten. Vi är med det extra glada över att vara med på Elmässan för att visa upp ett nytt elektrifierat STCC. Vi var på plats på Elmässan i Stockholm vilket var ett väldigt bra arrangemang och vi ser fram emot att komma tillbaka till Elmässan i Malmö i februari. säger Mikael Bern, VD för STCC

Elmässan kopplar samman elektriker, installatörer, konsulter och beslutsfattare med Sveriges främsta leverantörer inom installation, belysning, fiber, solenergi och laddinfrastruktur. Här får besökarna svaren på hur de kan effektivisera och förenkla sitt arbete. Dessutom finns ett fullspäckat scenprogram där experter och profiler i branschen lyfter relevanta diskussioner om allt från säkra installationer till hållbar belysning. STCCs racingbil spetsar till Elmässan ytterligare.