VOYAH Passion i mitten gör sin europeiska premiär på eCarExpo, medan Dream till vänster och Free till höger gör sin danska premiär. Bild: VOYAH

Europeisk och dansk premiär på eCarExpo

VOYAH sparkar in dörren till den danska marknaden med stil. Det kinesiska premiummärket introducerar tre modeller på årets eCarExpo i Bella Center, som äger rum den 27-29 oktober 2023. Danskarna kan uppleva den stora elektriska SUV:en VOYAH Free, den lyxiga MPV:n Dream och Europapremiären av VOYAH Passion, en stor och exklusiv sedan.

Europeisk premiär i Danmark

Det kommer att vara mycket aktivitet i VOYAH:s monter på eCarExpo. VOYAH kommer att ha dansk premiär för SUV Free och den stora MPV Dream och, unikt nog, kommer Passion att ha sin europeiska premiär i montern.

Free är den första bilen som når återförsäljarna. Den fyrhjulsdrivna el-SUV:n sticker ut med sina klassiska proportioner, långa motorhuv och minimalistiska design som passar väl in i den skandinaviska estetiken. En närmare titt avslöjar den höga detaljnivån som genomsyrar bilen, både invändigt och utvändigt. Free i Danmark levereras i en utrustningsnivå med all utrustning. Detta inkluderar luftunderrede, panoramaglastak med frosting-effekt, danskt Dynaudio-system och en stor horisontell skärmyta som automatiskt justeras i storlek efter behov – och Free kan dra 2 000 kg på kroken. Den har 489 hästkrafter och en räckvidd på 500 kilometer.

I VOYAH-montern kommer du också att kunna uppleva Dream. Dream är en lyxig, elektrisk och överdådigt utrustad MPV för den kräsna kunden som behöver utrymme och komfort i toppklass. Den är rymlig, har sju säten och kan fungera som en stor familjebil eller för den upptagne affärsmannen som behöver ett rullande kontor. Den har 489 hästkrafter och en räckvidd på 482 kilometer*.

VOYAH Passion gör sin Europapremiär på eCarExpo. Den stora, exklusiva sedanen bygger vidare på den höga kvaliteten hos Free och Dream. Interiört är alla fyra platser i kupén väl tillgodosedda med högkvalitativa material, välstoppade framsäten och baksäten som kan fällas ut till fåtöljer. Användargränssnittet är uppbyggt kring den stora horisontella digitala displayen, där allt från infotainmentsystemet, komfortinställningar och körinställningar styrs. Passion har fyrhjulsdrift, 510 hästkrafter och en räckvidd på över 600 kilometer.

Free kan beställas nu, medan Dream kommer att lanseras i början av 2024 och Passion under tredje kvartalet 2024.

Nytt varumärke, lång historia

Trots lanseringen 2020 är VOYAH ingen nykomling inom fordonsindustrin. VOYAH är en del av Dongfeng Group, en av Kinas största biltillverkare med 54 års erfarenhet av bilproduktion. Och denna erfarenhet är redan till nytta för varumärket. “China Automobile Quality Network mäter alla kinesiska elbilsmärken två gånger om året baserat på fem kvalitetsparametrar: klagomål och fel, risk för defekter, tillförlitlighet, säkerhet och miljöhänsyn, och i den senaste mätningen överträffar VOYAH alla konkurrenter avsevärt.

Källa: China Automobile Quality Network. Läs mer om undersökningen här: https://carnewschina.com/2023/09/04/chinese-new-energy-vehicle-brand-quality-ranking-h1-2023-voyah-and-arcfox-are-among-the-best/

Det är den danska importören K.W. Bruun. Bruun är ansvarig för importen av VOYAH. K.W. Bruun har funnits sedan 1914 och har, som en av de största bilimportörerna i Norden, starka rötter i Danmark med ett stort återförsäljarnätverk över hela landet. Därför är det bara naturligt att varumärket VOYAH kommer att distribueras och servas på det traditionella sättet av ett återförsäljarnätverk, vilket ger kunden trygghet i alla aspekter av både bilköp och ägande.

VOYAH Danmark ser fram emot att välkomna danskarna till VOYAH-montern på eCarExpo i Bella Center. Med två danska premiärer och en europeisk premiär finns det gott om anledningar att besöka montern, som ligger i monter C4:24 bredvid huvudscenen.

Det kommer att hållas en presskonferens och europeisk presentation av VOYAH Passion fredagen den 27 oktober kl. 13.00.