Nya helelektriska Ford Explorer ger sig ut på äventyr med Indiana Jones

Ford Explorer och Indiana Jones: Ett elektrifierat äventyr

Den nya, helt elektriska Ford Explorer går ut på sitt första äventyr i samband med premiären av den senaste filmen i Indiana Jones-serien, “Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Med det passande namnet Explorer är Ford-ikonen redo att ge sig ut i vildmarken tillsammans med den berömda upptäcktsresanden Indiana Jones, spelad av den legendariska skådespelaren Harrison Ford.

“Indiana Jones är den mest ikoniska amerikanska upptäcktsresanden på bioduken, så att vår egen ikoniska Ford Explorer följer med på hans senaste bio-äventyr kom sig naturligt,” säger Martin Sander, VD för Model e på Ford Europa.

Den femte och sista filmen i Indiana Jones-serien inkluderar även stjärnor som Mads Mikkelsen, Antonio Banderas och Phoebe Waller-Bridge. Ford Explorer kommer att vara en framstående figur i filmen, och dess äventyrliga ande är perfekt för filmens tema.

För att fira detta samarbete, har Ford släppt en 60-sekunders lång reklamfilm som tar tittarna med på ett upptäcktsresa i sann Indiana Jones-stil. Reklamfilmen kan ses i Sverige från och med idag, och filmen kommer att visas exklusivt på bio från och med den 28 juni.

Ford Explorer kommer att fortsätta sina äventyr senare i år när reseinfluencern Lexie Alford, också känd som Lexie Limitless, ger sig ut på en världsturné bakom ratten på den nya, helelektriska Ford Explorer.

Denna nya filmiska äventyrsresa markerar en viktig milstolpe för Ford Explorer, som nu gör sin debut på den europeiska marknaden. Precis som filmen erbjuder Ford Explorer europeiska kunder en möjlighet att ta sig an det elektrifierade äventyret på egen hand.