Bild: Mechanum

Hållbarhet i fokus med nya lånebilar hos Mechanum

Mechanum Sverige AB är glada att meddela att de nu erbjuder helt nya lånebilar på sina verkstäder, ett initiativ som understryker deras engagemang för hållbarhet. Med start i april har hela lånebilsflottan bytts ut till Ford Kuga, en SUV laddhybrid som kombinerar el- och bensindrift. Detta val speglar Mechanums ambition att erbjuda miljövänliga och effektiva transportlösningar till sina kunder.

Ford Kuga laddhybrid är ett utmärkt exempel på hållbar bilteknik, som ger kunderna möjlighet att köra mer miljövänligt under tiden deras egna fordon är på verkstaden. Genom att använda en kombination av el och bensin, bidrar dessa bilar till minskade koldioxidutsläpp och en mer effektiv körupplevelse. Detta är en del av Mechanums långsiktiga strategi att minska sin miljöpåverkan och stödja en mer hållbar framtid.

Mechanum har också utökat sin laddinfrastruktur på flera anläggningar för att möta den ökade efterfrågan på eldrivna fordon. Detta innebär att kunderna nu har bättre tillgång till laddningsmöjligheter, vilket underlättar användningen av laddhybriderna och bidrar till en smidigare och mer hållbar kundupplevelse.

Hållbarhet är en central del av Mechanums verksamhet, och valet av lånebilar är ett tydligt steg i deras strävan att minska koldioxidavtrycket. Mechanum ser det som sitt ansvar att erbjuda lösningar som inte bara uppfyller kundernas behov utan också främjar en hållbar utveckling inom fordonsbranschen. Genom att integrera moderna och miljövänliga transportalternativ i sin service, visar Mechanum att de tar sitt miljöansvar på allvar.

Sammanfattningsvis innebär införandet av Ford Kuga laddhybrider som lånebilar att Mechanum kan erbjuda sina kunder en högklassig, modern och miljövänlig transportlösning under verkstadsbesöket. Detta initiativ visar deras engagemang för att driva fordonsbranschen mot en mer hållbar framtid och fortsätta leverera lösningar som gynnar både kunderna och miljön.