Foto: Polestar

Hertz först i världen med Polestar 2 i hyrbilsflotta

Marknadens just nu hetaste elbil – Polestar 2 blir ett nytt inslag i Hertz bilflotta från och med våren 2021 och ger kunderna möjlighet att testa svensk prestanda, innovation och design när den är som bäst.

Polestar 2 är en 100% ren elbil som rullar upp till 470 km (WLTP) på en laddning och är helt integrerad med Google. Tillsammans med andra bilar i Hertz flotta erbjuds kunderna den största elektrifierade bilflottan hittills i företagets historia. I takt med att de stora bilföretagen fasar ut sina bensin – och dieselbilar och lägger större fokus på framtagandet av modeller som uppfyller kraven på hållbarhet, introduceras även dessa nya märken i Hertz utbud.

–Vi är glada över att kunna introducera Polestar 2 i vårt hyrbilsflotta och ge våra kunder möjligheten att testa marknadens, just nu, hetaste elbil,d säger Michel Basberber, Chief Sales Officer på Hertz.

Polestar 2 kan bokas via www.hertz.se och finns initialt på följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå Flygplats och Skellefteå.