Hampus Marcussen delar med sig av sin drömsöndag i en Hyundai i10. Bild: The Bunch

Hyundai i10 lanserar AI-utflykter

Hyundai tar teknik och rekreation till en ny nivå med lanseringen av sin nyaste stadsbil, i10, och en AI-baserad tjänst som ska göra söndagar till en dag för äventyr och avkoppling.

Den nya Hyundai i10 har nyligen anlänt till Sverige med en dynamisk design och en rad högkvalitativa funktioner. Känd som Sveriges billigaste bil och Hyundai’s mest kompakta stadsbil, erbjuder i10 en perfekt balans mellan storlek och funktionalitet för stadslivet.

Men det slutar inte där. För att förstärka bilens attraktionskraft har Hyundai också lanserat “Hyundai Sunday”, en webbplats med en AI-drivna söndagsutflyktsgenerator. Skapad i samarbete med ChatGPT, erbjuder tjänsten anpassade utflyktsförslag baserade på användarens preferenser, så som startstad och utflyktens längd. För att göra det så enkelt som möjligt, fokuserar tjänsten på Sveriges tre största städer: Stockholm, Göteborg och Malmö.

“Vi vill inspirera storstadsbor att ta sig ut ur staden och utforska omgivningarna. Med AI:ns hjälp kan vi erbjuda målande och engagerande berättelser om olika utflyktsmål, och nya i10 är den perfekta bilen för dessa äventyr,” säger Tobias Joelsson, PR & Communications Manager på Hyundai Sverige.

Inte nog med det, Hyundai erbjuder också gratis utlåning av nya i10-bilar för utvalda invånare i dessa städer, så att de kan förverkliga sina AI-genererade utflyktsplaner.

För att ytterligare lyfta kampanjen har Hyundai samarbetat med kända profiler som DJ Amani Smith, entreprenören Hampus Marcussen och Youtubern William Forslund, som var och en delar med sig av sin drömsöndag i en Hyundai i10.

Den nya i10 har genomgått en betydande uppgradering sedan dess första introduktion 2019, och Hyundai hoppas att den nya modellen och dess kompletterande AI-tjänst kommer att erbjuda en klassledande körupplevelse. För att planera din nästa söndagsutflykt, besök hyundai-sunday.se.