Mer premium i nya versioner när Mercedes-Benz uppgraderar mellanklass-vans

Mercedes-Benz tar sina mellanklass-vans till en ny nivå genom att introducera uppgraderade versioner av populära modeller som V-Klass, EQV, Vito och eVito. Denna uppdatering inkluderar både exteriör, interiör och digitala funktioner som markerar ett tydligt steg mot en mer premiumkänsla.

Inledning

De uppgraderade versionerna av Mercedes-Benz mellanklass-vans visar ett tydligt fokus på lyx och innovation. Med en ny, markerad grill, LED-list och exklusiva interiöra förändringar, samt införande av den senaste teknologin, erbjuder dessa modeller en sofistikerad och modern bilupplevelse.

Exteriör och interiör

Exteriören har uppgraderats med en helt ny grill, och för första gången i modellens historia får den mest exklusiva versionen av V-Klass – Exclusive – den klassiska stående Mercedes-stjärnan på huven. Interiört har stora förändringar genomförts med widescreenskärmar, trådlös laddning av telefoner, och 64 olika färgalternativ för stämningsbelysningen i EQV och V-Klass.

Teknologiska framsteg

Modellerna är utrustade med Mercedes-Benz infotainmentsystem MBUX, vilket erbjuder en personlig och sammanlänkad upplevelse för upp till sju olika förarprofiler. För eldrivna modeller som EQV och eVito, är laddning och förklimatisering helt integrerade i Mercedes-Benz ekosystem för elbilar. Detta inkluderar intelligent ruttplanering som tar hänsyn till topografi, temperatur och tillgängligheten av laddstolpar.

Säkerhetssystem

En mycket hög nivå på säkerhetssystem och assistentfunktioner är standard i alla modeller, inklusive aktiv filhållningsassistent, autobroms med fotgängaringenkänning, och adaptiv farthållare i vissa modeller.

Slutsats

Mercedes-Benz uppgraderade mellanklass-vans visar varumärkets åtagande att kombinera stil, innovation och säkerhet. Med dessa uppgraderingar fortsätter Mercedes-Benz att vara en ledande aktör inom bilindustrin. De nya modellerna förväntas börja säljas runt årsskiftet, med de första exemplaren som anländer till Sverige under första halvåret 2024.