MG4 Standard Bild: MG

MG4 lanserar Sveriges potentiellt mest prisvärda elbil

Få MG:s sportiga halvkombi, MG4 Standard, för bara 329 990 kr. En helt elektrisk upplevelse med otrolig körkänsla!

Den populära biltillverkaren MG sätter nu nytt prisrekord med lanseringen av deras senaste modell, MG4 Standard, en bil som kandidaterar till att bli Sveriges mest prisvärda elbil. Kampanjpriset för bilen är satt till 329 990 kr, men den kan också privatleasas för 2 995 kr per månad. Detta pris gäller för 24 månader och 1 000 mil per år. Erbjudandet sträcker sig så långt lagret räcker, och bilar är redo för omedelbar leverans.

MG4 Electric är den senaste modellen i MG:s portfölj, en helt eldriven, sportig halvkombi utrustad med avancerad teknik och imponerande köregenskaper. MG4 Standard kan köras upp till 350 km WLTP på en enda laddning och kommer med en rad säkerhetssystem. Dessutom inkluderar den funktioner som rattvärme, parkeringssensorer och MG:s mobila app iSMART.

Denna MG4-modell är baserad på den nya MSP-plattformen, vilket resulterar i mer interiörutrymme och lastkapacitet jämfört med tidigare modeller. Den bakhjulsdrivna MG4, kombinerat med jämn viktfördelning, erbjuder en suverän körkänsla.

Som bevis på dess säkerhet har MG4 tilldelats fem stjärnor i Euro NCAP-testerna. Dessutom levereras bilen med en sjuårig garanti och vägassistans, vilket ger extra sinnesro för bilägare.

MG4 Standard är vanligtvis prissatt till 364 990 kr, vilket gör det nuvarande kampanjpriset till ett utmärkt tillfälle att skaffa en elbil av hög kvalitet till ett fördelaktigt pris.