Nya Citroën C4. Foto: Citroën

Nya Citroën C4

Nu lanseras nya Citroën C4 i Sverige – nästa generation C4 och en modern bil som erbjuds både med förbränningsmotorer och med elmotor. De svenska priserna är här och de första bilarna finns ute hos Citroën-återförsäljare.

Citroën inleder sin elektriska offensiv under 2021 genom att lansera nya Citroën C4, som erbjuds med både förbränningsmotor och elmotor. Citroëns mål är att alla modeller ska erbjudas med ett elektriskt alternativ år 2025.

Ny design och teknik

Nya Citroën C4 bygger vidare på Citroëns arv av hög komfort och innovativ teknik. Ett helt nytt designspråk präglar nya Citroën C4 – exempelvis genom den höga motorhuven och den V-formade ljussignaturen på frampartiet.

Den senaste tekniken och nya förarsystem finns tillgängliga i nya Citroën C4, vilket ger både trygghet och bekvämlighet för föraren. Citroën Advanced Komfort® ger i sin tur en förhöjd körupplevelse med bland annat Citroëns hyllade fjädring och bekväma stolar.

Tillgänglig med flera drivmedel

Nya Citroën C4 kommer först med förbränningsmotorer – bensinmotorn erbjuds med 100, 130 eller 155 hästkrafter, manuell växellåda på de två lägre, och automat på de två högre nivåerna. Dieselmotorn erbjuds med 130 hästkrafter och automatlåda.

Elbilen nya Citroën ë-C4 blir tillgänglig i Sverige till sommaren, med en räckvidd på omkring 350 km, en motorstyrka på 100 kW (136 hk), tillsammans med ett omedelbart vridmoment på 260 Nm.

Finns att beställa online

För att möta det stora intresset från kunder har Citroën sedan tidigare öppnat upp möjligheten att förhandsboka nya Citroën C4 online, och även nu framöver går det att beställa nya Citroën C4 online.

Priser för nya Citroën C4

Ordinarie pris från 219 990 kr

Kampanjpris från 199 990 kr

Privatleasing från 2 299 kr/mån