Bild: RAWBIKE

RAWBIKE presenterar elcykelmodell

RAWBIKE expanderar utbudet med en ny elcykel, inspirerad av det populära RAWBIKE 4-konceptet, för att möta kundens önskemål om icke-mopedklassade fordon.

RAWBIKE, kända för sitt framgångsrika RAWBIKE 4-koncept, lanserar nu en elcykel som bygger på samma grundprinciper. Den nya modellen, RAWBIKE 250 E, är utformad för att tillgodose behoven hos både cyklister och mopedister som vill ta sig från punkt A till B på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Företagets VD, Andreas Falck, kommenterar lanseringen: “Vi märkte en hög efterfrågan på ett fordon som inte är mopedklassat. Sedan ligger det såklart i vår DNA att kunna serva både cyklisten och mopedisten om man vill ta sig från A till B.”

RAWBIKE 250 E kommer att finnas tillgänglig för förhandsbokning, med planerade leveranser i slutet av juni. Företaget hoppas att denna nya modell kommer att attrahera en ännu större målgrupp och bidra till en ökad användning av hållbara transportmedel i samhället. Med en kombination av stil, funktionalitet och miljömedvetenhet är RAWBIKE 250 E en spännande och efterlängtad nyhet för cykelentusiaster och miljömedvetna konsumenter.