Bild: Renault

Renault Megane E-tech 100% Electric – Årets smartaste bilköp

Riksförbundet M Sverige har utsett Renault Megane E-Tech 100% Electric till den mest kompletta elbilen för familjen av i dag.

– Renault Megane E-Tech Electric är en mycket prisvärd elbil som är årets smartaste bilköp. Bilen är både underhållande att köra och komfortabel att åka i. Med fem stjärnor i Euro NCAPs krocktest är den dessutom en väldigt säker bil, säger Heléne Lilja, chef kommunikation och samhälle på Riksförbundet M Sverige.

Renault Megane E-Tech Electric är ensam om att erbjuda premiumbilsteknik, som ett infotainment-system från Google, i en lägre elbilsprisklass. Dessutom är batteriet smart konstruerat vilket gör bilen lätt för att vara en elbil.

– Det är en toppmodern bil med användarvänliga funktioner och smarta finesser. Renault var tidiga på att erbjuda laddbara bilar till överkomliga priser och fortsätter att utvecklas på detta område, säger Heléne Lilja.

– Vi är mycket stolta över utmärkelsen som Årets smartaste bilköp för Nya Megane E-tech 100% Electric. Bilens fina komfort, eleganta design, premiumteknik med bl a Google-baserat infotainmentsystem samt ett marknadsmässigt rätt pris gör modellen till ett smart val för bilköparen, det håller vi med om, säger Thomas Holm, försäljningsdirektör, RN Nordic AB. (Renault Sverige)