Att elbilsvarumärket ORA kommer till Sverige är inte längre en hemlighet. Den 19 november blir det Sverigepremiär för ORA.

Utvalda återförsäljare välkomnar ORA till Sverige

Att elbilsvarumärket ORA kommer till Sverige är inte längre en hemlighet. Tvärtom. Nu börjar det pratas om ORA och uppmärksammas såväl i traditionella- som i sociala medier. Den 19 november blir det Sverigepremiär för ORA.

Den 19 november tar sex handplockade återförsäljare steget in i ORA-familjen. Då är det säljpremiär för ORA på City Motor i Malmö, Mölnlycke Bil i Göteborg, RA Motor i Uppsala, Torvalla Bil och Fordonsmäklarna i Stockholms-regionen. En milstolpe i ORAs svenska historia. Och det är bara början. Samtliga återförsäljare är noga utvalda för sitt goda rykte, sin personliga service och möjligheten att hantera stora volymer.

– ORA är ett färgstarkt märke där vi valt att arbeta med passionerade återförsäljare. Därför är vi både stolta och glada över våra sex första showroom där vi vet att ORA kommer få bästa möjliga start. Det här är återförsäljare som garanterat gör sitt bästa och kommer att bidra till att nå vårt mål att sälja 10.000 bilar 2025. De ger alltid personlig service, ser alltid varje kund och har alltid energi att ge det där lilla extra. Under 2023 kommer ytterligare återförsäljare att adderas till listan. Hur många och var i Sverige ber vi att få återkomma till. Men säg så här, vår ambition är att bli Sveriges mest intressanta och efterfrågade elbilsvarumärke. Nu kör vi, säger Christer Blomdell vd för ORA Sverige.

Om Great Wall Motor

2018 lanserade Great Wall Motor (GWM) varumärket ORA. GWM är en internationell biltillverkare med bas i Kina. Företaget grundades 1984 och omfattar ett flertal varumärken. För att säkerställa hög kvalitetsstandard upprätthåller GWM strategiska partnerskap med flera kända internationella leverantörer såsom svenska Autoliv, tyska Continental, Bosch, Webasto, Hella, ZF och amerikanska BorgWarner.GWM har mer än 100 dotterbolag och sysselsätter över 60.000 personer.Företaget har försäljning i Kina, Sydafrika, Australien, Central- och Sydamerika, Sydasien, Mellanöstern och Afrika.

Om International Motors Nordic

International Motors Nordic är dotterbolag till International Motors Group som grundades 1976 och är ett familjeägt företag som verkar globalt inom fordon, fastigheter och finans. Gruppen har ca 500 anställda världen över.International Motors Nordic representerar ORA, WEY och pickupmärket Isuzu i Sverige samt Subaru i Norden och Baltikum.