Zpark Duo T-serien. Foto: Zpark Energy Systems

Zpark Duo T-serien revolutionerar laddning

Zpark Energy Systems är stolta över att presentera Zpark Duo T-serien, en innovativ lösning som kombinerar hållbar fordonsladdning och effektiv uppvärmning. Denna serie, som är ett framsteg från företagets tidigare M-serie, är utformad för att möta de senaste kraven från Boverket gällande elbilsladdning, vilket gör den till ett idealiskt val för fastighetsägare och företag.

Zpark Duo T-serien står ut som en allt-i-ett-lösning. Till skillnad från M-serien, som kräver en befintlig motorvärmningsstolpe för konvertering, är T-serien en fristående enhet som kan erbjuda både elfordonsladdning och konventionell motorvärmning. Denna dualitet i användning eliminerar behovet av att välja mellan att ladda en elbil eller värma upp en konventionell bil, vilket gör Zpark Duo T-serien till en mångsidig lösning för en mängd olika fordonsbehov.

Flexibilitet är central i Zpark Duo T-seriens design. Den finns tillgänglig i två olika inkapslingar, T1 och T2, anpassade för antingen mark- eller vägg/stolpmontering. För att ytterligare öka anpassningsbarheten kan dessa inkapslingar skräddarsys i valfri färg och med kundens egen logotyp, vilket erbjuder en unik möjlighet att skapa en enhetlig och professionell profil för en verksamhet eller parkeringsplats.

Dessutom är Zpark Duo T-serien utformad för att vara användarvänlig och säker. Med inbyggda jordfelsbrytare, två Schuko-uttag och tydlig LED-statusindikering, är systemet både lätt att använda och säkert. Den individuella mätningen av elförbrukningen från båda uttagen säkerställer en effektiv och problemfri användning.

Zpark Duo T-seriens robusta konstruktion är ännu en framträdande egenskap. Tillverkad av 4 mm tjockt stål och designad för hög fukttålighet, är denna serie byggd för att hålla länge och klara tuffa väderförhållanden.

En viktig aspekt av Zpark Duo T-serien är dess ekonomiska fördelar. Systemet innehåller detaljerad statistik för enskilda platser och hela parker, vilket kan övervakas via en app. Dessutom kvalificerar Zpark Duo T-serien för olika bidrag från Naturvårdsverket, vilket gör investeringen ännu mer attraktiv.