Elbilsmärket ORA expanderar med fler återförsäljare tidigare än väntat. Bild: ORA

Elbilsmärket ORA expanderar med fler återförsäljare tidigare än väntat

ORA har kommit till Sverige för att ta den svenska marknaden med storm. Efter ett par månader med 6 försäljningsställen öppnar nu ytterligare fyra i rask takt; Eskilstuna, Västerås, Hudiksvall och Sundsvall. Men håll ögonen öppna, innan året är slut ska det finnas försäljning av ORA i alla Sveriges 20 största städer.

Trots att bilmarknaden i stort har det tufft så finns det varumärken som ser ett ökat intresse och expanderar. ORA är Sveriges nya elbilsvarumärke som redan skapat stort intresse och framgång. Redan under februari kommer Landrins Bil och Sellmans Bil att börja sälja ORA. Därmed är det städerna Eskilstuna, Västerås, Sundsvall och Hudiksvall som kan glädjas till att få tillgång till inte bara Sveriges kanske snyggaste elbil utan även till den säkraste elbilen. Euro NCAP, meddelade häromveckan att ORA är ”Best in class” i kategorien ”Small Family Cars” där ORA fick högsta poäng och tilldelades 5-stjärnor.

– Det är med stor glädje och stolthet vi välkomnar Landrins Bil och Sellmans Bil som nya återförsäljare till ORA-familjen. Och vi ser såklart fram emot ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans infriar vårt mål att sälja 10.000 bilar år 2025. Jag är övertygad om att vi kommer nå våra mål då våra återförsäljare är noga utvalda för att de alltid ger det där lilla extra i form av lysande personlig service och positiv energi samt att de verkligen tar sig tid och bryr sig om varje kund. Tillsammans ska vi bli Sveriges mest efterfrågade elbilsvarumärke, säger Mikael Andersson, försäljningschef för ORA Sverige.

ORA är en ny elbil som redan sålt bra före lanseringen och som har bilar för omgående leverans.

ORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet.

Lanseringsmodellen ORA 300 PRO ska ha plats för 5 personer, har ett rymligt baksäte, hög standardutrustning och fylld med massor av sköna, smarta funktioner.