Nissan ARIYA Bild: Nissan

Nissan Sverige sänker priset

Efter en framgångsrik lansering förra sommaren, meddelar Nissan Sverige en betydande prissänkning av den populära elbilen, Nissan ARIYA. Från den 8 augusti reducerades priserna med upp till 30 000 kr på utvalda modeller.

Det råder ingen tvekan om att ARIYA har varit en framgång sedan lanseringen. Med en uppskattad räckvidd på upp till 536 km och dess tysta, bekväma färd har bilen fått mycket uppmärksamhet. Nu kommer alla versioner av modellen att bli ännu mer tillgängliga, med en sänkning av 25.000 kr på de flesta modeller och en extra nedsättning på toppversionen Evolve+.

Nya prisstrukturer ser ut som följer:

  • ARIYA 63 kWh 2WD: 513.500 kr
  • ARIYA 87 kWh 2WD: 572.500 kr
  • ARIYA 87 kWh e-40RCE 4WD: 633.200 kr

Cecilie Pedersen, Country Manager för Nissan Sverige, kommenterade den nyligen annonserade prissänkningen. “Vi har fått en förbättrad leveranssituation och är glada över att kunna justera priserna på ARIYA. Detta ger fler kunder möjlighet att njuta av denna imponerande elbil”, säger hon.

Med tre olika kombinationer av batteri och drivlina, garanterar Nissan att det finns en ARIYA som passar varje kunds behov. Särskilt intressant är det nya priset för instegsversionen, ARIYA Engage 63 kWh, som nu kommer att kosta från 513.500 kr.