Bild: MB

Nu lanseras MG4 XPOWER i Sverige

Hedin MG Sweden AB presenterar en spännande nyhet för bilentusiaster i Sverige: lanseringen av den nya MG4 XPOWER, en uppgradering av den redan populära MG4 Electric. MG4 Electric XPOWER utmärker sig som en kraftfull prestandaversion, och är redo att omdefiniera den elektriska halvkombimarknaden.

Denna spännande tillskott markerar MG:s efterlängtade återkomst till prestandabilsmarknaden, vilket lovar att förnya branschen med sin imponerande snabbhet och avancerade teknik. Med sina två motorer som sammanlagt ger en effekt på 320 kW och ett vridmoment på hela 600 Nm, positionerar sig MG4 XPOWER som en av de mest kraftfulla aktörerna i sitt segment.

Denna sportiga halvkombi har inte bara utmärkt prestanda utan också imponerande köregenskaper, tack vare en motor per drivaxel. Detta möjliggör en acceleration från 0 till 100 km/h på endast 3,8 sekunder. Med en imponerande räckvidd på upp till 385 km enligt WLTP och en snabbladdningskapacitet på 140 kW, erbjuder den nya modellen både fart och funktionalitet.

Men XPOWER är mer än bara kraft – det är också en symbol för lyx och komfort. Bilen kommer med samma utrustning som MG4 Electric Luxury, plus några exklusiva tillskott: Launch Control, Alcantara-säten, 18-tums fälgar och en extra motor. Allt detta är inramat med en exklusiv ny färg, Hunter Green, som är speciell för denna modell.

Säkerheten har inte kompromissats i denna högprestandamodell. MG4 är utrustad med mer än 12 olika säkerhetssystem som samlas under flaggskeppet MG Pilot. Den inkluderar även en 360-graders kamera, Qi-laddare, värmepump och rattvärme, vilket gör resan både säker och komfortabel. För den tech-savvy föraren, erbjuder MG4 V2L-stöd, vilket gör det möjligt att ladda elektriska produkter direkt från bilen, samt MG iSMART appen som låter dig styra flera bilfunktioner direkt från din mobiltelefon.

Det officiella priset för MG4 Electric XPOWER kommer att meddelas snart och bilmodellen kommer att finnas tillgänglig hos utvalda MG-återförsäljare inom kort. Håll utkik efter ytterligare detaljer och förbered dig på att bli förtrollad av denna revolutionerande nya spelare på den svenska bilmarknaden.