Wanda x CAKE – ett samarbete för storstadspendlaren

Klimatsmarta tech- och logistikuppstickaren Wanda och elmopedtillverkaren CAKE teamar upp för att frigöra utrymme hos storstadspendlaren.

Den cirkulära tiden är nu. Konsumenten gör medvetna val och företag tillhandahåller alternativ. Samarbetet mellan Wanda och CAKE är ett klockrent exempel. CAKE inspirerar människor att bidra till utvecklingen mot låga utsläpp genom att kombinera upplevelse med ansvar i sina produkter. Wanda har på kort tid etablerat en av världens första logistikplattformar för en cirkulär ekonomi, vilket ger människor och företag enkel, snabb och prisvärd tillgång till utrymme, med hämtning och leverans till dörren.

Är du ägare till elmopppen Makka från CAKE får du nu 2 månaders gratis förvaring hos Wanda.

– Bra val ska vara enkla val. Vi hämtar och levererar hemma hos dig, när du vill. Det är smidigt och du sparar värdefulla kvadratmeter. Fler cirkulära samarbeten behövs, så det är väldigt kul att kunna underlätta storstadspendlarens vardagsliv tillsammans med Makka, säger Kaj Jones, operations director Wanda Sweden.

Förvarar du din elmoped eller cykel hemma i vinter? Tänk på att dina prylar trivs bäst i en vinterförvaring som är tempererad, väl ventilerad och fuktkontrollerad. Se även till att elmopeden eller cykeln är torr och ren innan den får gå i ide, då håller den längre.

Makka-ägare, läs mer om hur du tar del av erbjudandet på Wandas hemsida: https://wanda.space/se/cake